Tot ce-i minunat în lume

…o colaborare ARPP cu o trupa de teatru si spectacole care au avut si vor avea loc in tara.

Program reprezentati ARPP:

– 23, 24 septembrie Targu Mures – Teatru 74 – Dr. Gabriela Buicu
– 30 sept, 1 oct Sibiu Gradina BIS Teatru – Dr. Ciprian Bacila
– 7, 8 octombrieTimisoaraTeatrul AUĂLEU – Dr. Mihaela Dima
– 19, 20 octombrie Cluj – Fabrica de pensule – Dr. Liana Don
– 10 noiembrie Bucuresti – Teatrul ACT – Dr. Ana Giurgiuca

 

Aceste reprezentații, găzduite de Teatrul ACT, sunt parte a turneului național de conștientizare a depresiei inițiat de VANNER COLLECTIVE.

Spectacol recomandat 12+

Piesă cu un imens succes la public, preluată inclusiv de HBO și tranformată într-un spectacol-documentar, ”Tot ce-i minunat în lume” (”Every brilliant thing” – titlu original) propune, într-o cheie inedită și nu lipsită de umor, o temă extrem de serioasă: depresia, alături de cel puțin un milion de motive care să ne amintească, atunci când e nevoie, că viața e minunată.

Sunt lucruri care îți înveselesc viața. Sunt lucruri pur și simplu minunate, pentru care merită să trăiești.O listă cu tot ce-i minunat în lume. Un reminder pe viață că bucuria poate fi gasită în lucruri aparent neînsemnate, dar care pot deveni minunate. Depinde din ce perspectivă privești lumea.

„Una dintre cele mai amuzante piese ce au la bază tema depresiei și, posibil, una dintre cele mai amuzante piese pe care le vei vedea vreodată, punct.” (The Guardian, Marea Britanie)

După selecționarea în cadrul Edinburgh Fringe Festival, în 2015, și în cadrul Festivalului Național de Teatru (FNT), în 2016, compania româno-britanică VANNER COLLECTIVE lansează cea mai recentă producție teatrală a sa, „Tot ce-i minunat în lume”, în cadrul turneului național.

Spectacolul TOT CE-I MINUNAT ÎN LUME face parte din campania de awareness asupra depresiei și de destigmatizare la nivelul societății românești pe care VANNER COLLECTIVE a inițiat-o în 2017 alături de partenerii săi medicali: Asociația Română de Psihiatrie și Psihoterapie, Depresiv.ro, Atlas Help și Asociația Equilibrium.

 

Program reprezentati ARPP:

  • 23, 24 septembrie Targu Mures – Teatru 74 – Dr. Gabriela Buicu
  • 30 sept, 1 oct Sibiu Gradina BIS Teatru – Dr. Ciprian Bacila
  • 7, 8 octombrieTimisoaraTeatrul AUĂLEU – Dr. Mihaela Dima
  • 19, 20 octombrie Cluj – Fabrica de pensule – Dr. Liana Don
  • 10 noiembrie Bucuresti – Teatrul ACT – Dr. Ana Giurgiuca

 

FOTO: