Membri

Directionati 3,5% din impozitul pe venit catre ARPP

Formularul 230 poate fi descarcat aici.

Acest formular va permite să direcționați 3,5% din impozitul pe venit către ARPP. Este un sistem prin care aveți posibilitatea să decideți în mod direct ce se întâmplă cu impozitele Dvs. Nu reprezintă un cost suplimentar și vă mulțumim dacă o faceți !

 

Cotizatia de membru

Plata cotizatiei de membru se poate face in conturile deschise la urmatoarele banci sau direct cu cardul pe aceasta pagina:

CEC Bank, Sucursala Cotroceni 
IBAN: RO 13 CECEB 503 43 RON 065 0202
BANCA TRANSILVANIA, Sucursala Bagdasar 
IBAN: RO 84 BTRL RON CRT 0262 6497 01
CUI A.R.P.P.: 14950418

 

Dupa efectuarea platii, va rugam sa ne trimiteti un email de confirmare a platii impreuna cu datele de contact, adresa postala si institutia/locul de munca.

Cotizația anuală de membru este de 100 de EURO pentru medici specialiști și de 75 EURO pentru medici rezidenți și pensionari. Pentru plățile efectuate până la data de 31 Martie se acordă o bonificație de 50% față de cuantumul integral. Plata cotizației anuale, efectuată în perioada 1 aprilie – 1 mai a anului în curs, beneficiază de o bonificație de 30%. După data de 1 mai a anului curent, cotizația se achită integral. În situația în care nu se efectuează plata cotizației curente până la 31 decembrie a anului în curs, plata restantă se va efectua până la data de 31 martie a anului următor, împreună cu plata integrală a cotizației curente, fără a se mai aplica nici o bonificație. Neplata cotizației restante și a cotizației curente până la data menționată mai sus, atrage excluderea din Asociație, reînscrierea urmând să se realizeze, la cerere, contra unei taxe egale cu cuantumul cotizației curente.

Membrii Asociatiei primesc gratuit Revista Romana de Psihiatrie. Aceasta apare Trimestrial si va fi expediata prin Posta la adresa indicata de membru.

 

PLATA COTIZATIEI CU CARDUL PRIN MOBILPAY

Puteti folosi urmatoarele doua optiuni pentru plata directa a cotizatiei in functie de tipul Rezident/Specialist:

Rezidenti      Specialisti