Școala de vară

Saptamana ‘Joshua Bierer’ formata din a doua editie a Scolii de vara cu tema „Servicii integrate de asistenta psihiatrica in comunitate” si Conferinta aniversara ‘Joshua Bierer’ organizată de Asociaţia de Psihiatrie Socială din România va avea loc la Câmpulung Moldovenesc în perioada 29 Iunie – 06 Iulie, 2014.

Evenimentul este dedicat lui Joshua Bierer, medic psihiatru, nascut in Bucovina, fondatorul Organizatiei Mondiale de Psihiatrie Sociala, aflata la al 50-lea an de existenta.

Şcoala de vară (29.06 – 04.07.2014) îşi propune instruirea a 30 – 40 de persoane cu activitate în domeniul sănătăţii mintale şi interes în obţinerea de informaţii şi abilităţi de lucru în domeniul psihiatriei sociale şi comunitare (psihiatri, psihologi, asistenti sociali).

Conferinta aniversara ‘Joshua Bierer’ (05.07.2014) va pune in prim plan viata, opera si rolul jucat de Joshua Bierer in psihatria sociala mondiala. Vor participa personalitati care au sustinut si pus in practica principiile psihiatriei sociale ale lui Joshua Bierer.

Pentru a primi informatii suplimentare, va rugam accesati urmatorul link: http://bit.ly/ConfJoshuaBierer